Предоставяне на Call Center услуги

“Ти Би Пи Консулт” е дружество изградено върху история на продължителни взаимоотношения с дружества от ютилити сектора, на които ние предлагаме широк спектър от съвременни решения за управление на несъбраните вземания. Ние сме партньори за намиране на правилните решения.

Ние управляваме вземания от името на трети страни, на базата на комисион.


"Ти Би Пи Консулт" ООД е бързоразвиваща се българска компания специализирана в предоставянето на Call Center услуги с високо квалифициран и експертен персонал в управлението на входящи обаждания.


"Ти Би Пи Консулт" ООД предлага аутсорсинг на бизнес процеси с цел оптимизиране на разходите на клиентите си чрез предоставяне на колцентър услуги. "Ти Би Пи Консулт" ООД разработва индивидуални решения, съобразени с изискванията и конкретният бизнес на всеки отделен клиент. Нашата цел е да подпомогне развитието на Вашата компания. Ние Ви представяме професионални услуги за приемане на входящи обаждания адресирани до вас, като така намаляваме Вашите оперативни разходи, осъществявайки по-добро обслужване на клиентите Ви.


Аутсорсингът има много предимства – намаляване на персонала във Вашата фирма, отстраняване на пропуските при обслужването на клиентите и намаляване на времето за отговор между клиента и бизнеса, което благоприятства за подобряване позицията Ви на пазара. Ако провеждате кампании за директен маркетинг, броя входящи обаждания може да варира. Подобни промени в обема на обажданията на които Вашият офис не може да отговори, означава пропуснати възможности. Партньорството с "Ти Би Пи Консулт" ООД ще Ви предостави възможност да няма пропуснати обаждане или бизнес възможност.


"Ти Би Пи Консулт" ЕООД, отговаря на всяко позвъняване адресирано до Вас, бързо и професионално. Ние, можем да Ви гарантираме, че се отнасяме към всеки клиент с еднакво внимание независимо от големината и обхвата на проекта.

 1. Приемане на входящи телефонни обаждания свързани с:
  • Рекламна кампания;
  • Обслужване на медийни кампании с гласуване по телефона;
  • Маркетингова кампания.

 2. Обслужване на магазина мрежа
  • Приемане на поръчки и запитвания от крайни клиенти;
  • Обслужване на клиенти по отношение на запитване за цени и наличен асортимент в магазинната мрежа;
  • Информационно обслужване на клиенти по отношение услугите предоставяни от Вашата компания;
  • Рекламации, заявка при гаранционно и извънгаранционно обслужване.

 3. Изходяща маркетингови кампании
  • Провеждане на социологически проучвания;
  • Телефонни интервюта;
  • Проучване на степен на удовлетвореност на крайният клиент на компанията.